Onze manier van werken & onze filosofie

De behandeling bestaat uit specifieke, uitgebreide en specifiek persoonsgerichte voedingsadviezen (we hebben alleen maar gediplomeerde voedingsdeskundigen in dienst), met daarbij een zachte maar zeer doeltreffende fysieke oefening, m.b.v. onze gediplomeerde & ervaren fitnessinstructeur & personal trainer, die u hiermee zal op een professionele manier begeleiden.

                                                   WE ALSO SPEAK ENGLISH

Onze ervaring in de gezondheid en voeding branche is van ruim 45 jaar, altijd mensen geholpen op vrijwillige basis tijdens Life Coach sessies of Training sessies, maar omdat de vraag naar langer en gezonder leven stijgt de pan uit, we hebben besloten alle andere bezigheden te stoppen en volledig hierop te concentreren.

Omdat er zijn heel erg veel mensen die zelfs als ze fitness centra bezoeken en een PT (personal trainer) krijgen, toch lang niet te gewenste resultaten krijgen (en als die krijgen, die zijn tijdelijk en de oude gezondheid/lichaam situatie komt dan vrij snel terug; fitnesscentra hebben ook interesse hun klanten permanent aan het betalen te houden, dat weet allang iedereen, daarom stijgt nu de vraag naar een reële & concrete begeleiding), plus heel veel mensen die niet eens (vanwege talloze redenen) naar fitness centra kunnen gaan, en soms niet eens de deur uit, deze enorme gat in de markt wordt daarom nu door ons gevuld. Trouwens, we zijn de ENIGE in Europa die (en met bewijsbaar resultaat ook) bezig zijn met het letterlijk verjongen van het lichaam. De rest van soortgelijke bedrijven zijn bezig met veel simpeler gezondheid situaties zoals afvallen, diëten, en/of fysieke training. Dit om het duidelijk verschil te maken tussen ons en elk ander bedrijf die met diëten enz. bezig zijn.

Een oude Pelasgisch (die men vaak met de oude Grieken verwart) gezegde zegt dat men verspilt jaren tijdens zijn leven, maar smeekt voor seconden als hij dood gaat.

KORTOM: We leven maar één keer (dat zeggen ze althans, ook als de meningen erover verdeeld zijn), en elke seconde telt, dus het leven moet volledig, zinvol, en naar onze zin benut wordt.

Bovendien, NIETS is in ons leven, belangrijker dan ons leven. Dus de duur en de kwaliteit ervan. Deze 2 aspecten vormen de ESSENTIE van ons bedrijf, en WAT kunnen we voor u betekenen.

De bekende gezegde/advies hieronder, maakt ook deel van onze filosofie: “Zing alsof niemand je kan horen, dans alsof niemand staat te kijken, heb lief alsof je nooit bent gekwetst”

Natuurlijk we hebben geen directe invloed op uw liefdesleven, maar we kunnen wel zorgen dat u geschikt en wenselijk voelt om een gelukkige en fijne (ook sociale)leven te hebben, door u de juiste voedingsadviezen te geven die u lichaam (plus mentaal) veel gezonder, vitaler, jonger, en levenslustiger kan maken (zoals die hoort te zijn).

Kortom, u zult een totaal ander mens zijn na de behandeling, in de positieve zin natuurlijk.

Ook delen van de Ayurveda filosofie maakt deel van onze werkwijze, maar zonder de klant bij de meditatie te begeleiden of massages te geven. We beperken ons daarmee maar bij de juiste voedingsmiddelen en de per persoon geschikte fysieke oefeningen.

De kruiden die later door de indieërs aan de Ayurveda behandelingen werden toegevoegd, maakte oorspronkelijk geen deel van deze geneeswijze van de ZonneGoden/SunGods (Deva/Aryans, in vele periodes van en naar India gereisd, later de historici hadden het maar over hun laatste verhuizing, van 5000 geleden, terwijl hun geschiedenis daar veel ouder is) die de oorspronkelijke beschaving in India was (dezelfde ras als de Pelasgen), waarvan ook Ayurveda behandelingswijze is door de indiers van deze beschaving overgenomen, behandelwijze die nu veel jonger (maar 5000 jaar) wordt gepresenteerd die dat eigenlijk is.

Behalve de 2 voornaamste doelen boven met rood gekenmerkt, ook ALLE hier onder gerangschikte situaties vallen ook onder ons, want het gezonder en jonger maken van het lichaam kan NIET zonder eerst de gezondheidsproblemen van de klant eerst volledig te behandelen, zoals diabeet 2, afvallen, boulimia, anorexia, allerlei stoornissen vooral betreffend voedsel (zoals smetvrees enz.), spier en bot pijn, gewrichtspijn, koude handen/voeten, haarverlies, .. enz. enz. We weten overal raad mee. Allemaal door geschikte voeding- en beweeg adviezen, aan huis, in uw vertrouwde omgeving en op uw gemak.

Belangrijk te weten is ook dat het is unaniem bewezen dat de mens die een lichaam (+ mentaal) heeft die in optimale staat functioneert, ook succes heeft in de carrière (of vinden ervan) en zeker ook op sociaal gebied.

ALLE adviezen die wij u geven, kunnen (indien gevraagd) bewezen & ondersteunt worden m.b.v. officiële & professionele/medische literatuur.

We verkopen u ook GEEN enkel product, maar diensten. Aan u, aan huis.

We schrijven ook geen medicijnen voor. Dat mogen we ook niet. Wel voedingssupplementen, mochten die nodig zijn, en onze ervaring zegt van YES. Die kunt u kopen waar u maar wilt, en als u advies van ons erover wilt (voor een beter prijs misschien), kunt u wel erover advies van ons krijgen, maar nogmaals, we horen bij geen enkele winkel, bedrijven, of brands/merken. We hebben echter wel duidelijke checkbare informaties over de verschillende kwaliteit van supplementen, net als de prijzen, mocht de klant dat van ons vragen.

Onze voedingsadviezen en begeleiding, behalve fysieke beweging en specifieke oefeningen, betreft echter de voeding zelf. De supplementen zijn precies dat: supplementen, van de voeding zelf.

En omdat de fijne lijn tussen wat voeding en van voeding supplement is wordt soms vaag, en er zijn ook voedingsmiddelen die ook supplementen erin hebben (zoals yoghurtjes verrijkt met de bifidus bacterie erin), men moet niet gelijk denken aan “pilletjes, capsules en tabletten” als voeding supplementen ter sprake komt.

Dit omdat sommige mensen willen geen pillen slikken, zelfs geen vitaminen. Natuurlijk dat dat jammer is, want niemand eet zo uitgebreid om alle macro en micro nutriënten dagelijks binnen te krijgen, ongeacht hoe gezond hij eet, maar er is een oplossing voor alles. Dat zullen we tijdens het intake gesprek bespreken.

Trouwens, probiotica (goede bacteriën die ons lichaam/darmen nodig heeft) is zo populair en bekend tegenwoordig, dat die moet nu in de koelkast (en dus ook in de darmen) van elke Nederlander, mits die lactose intolerantie heeft of andere aandoeningen. Goede bacteriën zijn ook in capsules of tablet vorm in de handel te verkrijgen, waar dus geen melk gebruikt wordt.

Verder, over ons, moeten we specificeren dat we zijn GEEN woordvoerders van andere bedrijven, winkels, brands/merken of organisaties, we promoveren GEEN producten, medicijnen of wat dan ook, van GEEN enkel bedrijf dan ook. (dit onderscheid ook nog meer van andere soortgelijke bedrijven die wel vaal bepaalde winkels, producten of interesse achter ze hebben, en dat staat ook op hun site vermeld).

Via de links boven vindt u de rest van de informaties.

Onderaan ziet u een van onze trainers die officieel 54 jaar oud is, en maar 37 j.o. biologisch en visueel. 

UA-73454746-1