Wij zijn en uniek bedrijf, met unieke begeleiding en advies methodes, die garantie resultaat biedt (mits nauwkeurig onze adviezen volgen), en die bedoeld is voor mensen die niet buiten de deur weg kunnen of willen, uit verscheidene redenen (agorafobie, in een rolstoel zitten.. enz.), dus we komen zelf bij u thuis, wanneer u uit komt, natuurlijk na een bevestigd afspraak. Dit wil NIET zeggen dat mensen die wel buiten de deur kunnen, nu “geen begeleiding van ons mag krijgen”. IEDEREEN is welkom bij ons.

Zie daarna ook de rubriek Behandelingsspectrum, waar we meer over ons, en onze manier van werken, vertellen.

We zijn ook de ENIGE in Europa die bezig zijn (en met bewijsbaar resultaat ook) met behandelingen die het echt verjongen van het lichaam (van binnenuit) als resultaat heeft. Dus geen "tijdelijke" effecten, noch zijn we bezig met schijnbare buitenkant verjongingseffecten.

We houden ons bezig alleen maar met het verjongen van het hele lichaam, herstel vanuit de cel, met duidelijke, merkbare en blijvende resultaten in & op het hele lichaam (organen, functies, stemming, afvallen, huid & spier & botregeneratie, verhoogde immuniteit tegen ziektes, verbeterde gemoedstoestand, waardoor ook verbeterde interactie met anderen, op sociaal maar ook op professioneel vlak ,enz.).

De rest van soort gelijke bedrijven zijn bezig met veel simpeler gezondheid situaties zoals afvallen, diëten, en/of fysieke training. Dit om het duidelijk verschil te maken tussen ons en elk ander bedrijf die met diëten enz. bezig zijn.

KORTOM, we bieden wat u zeker niet kunt missen, en wat geen som geld, hoe groot dan ook*, kan vervangen: Verjonging. Iets die onmisbaar is in het leven van de mens als het leven het meest kostbaar bezit is.

* De multimiljardairs volgen hetzelfde levensproces (geboorte, leven, dood), als de meest arme mensen op aarde. Geen enkele som geld, hoe groot dan ook, kunnen de rijke mensen helpen tegen de dood als die komt. Dit is een REEL feit. En zolang de DOOD een onvermijdelijke en blijvend feit is, die deel uitmaakt van ons leven, en omdat we dit proces kunnen (nog)niet vermijden, alles wat we kunnen doen ertegen is die UIT TE STELLEN. En DAT is wat ons bedrijf doet. Het menselijk gedrag is allang bekend  op dit gebied, namelijk dat men tijdens zijn leven vaak heel veel tijd verspilt, terwijl als de dood komt, smeekt hij voor seconden. Mensen dit vrij nuchter zijn over het leven, begrijpen de nut en enorme waarde van de service die ons bedrijf biedt. 

Onze service is daarbhij ook bedoeld voor mensen die niet in een fitness centrum willen trainen (smetvrees, fobieën, tijdsgebrek, te grote afstanden tot het doel/centrum, privé problemen zoals kinderen hebben die niet uit het oog mogen gelaten worden enz.) of naar een therapeut(e) willen (of tijd hebben) te gaan. Moeders (en niet alleen maar) moeten dus ook kunnen in shape blijven (of worden), of andere (gezondheids)doelen die ze op het oog hebben, kunnen bereiken, ook als ze door tijdsgebrek en veelvoudige dagelijkse/huiselijke bezigheden anders niet kunnen.

We worden (officieel gezien) niet jonger, en elke dag verloren zonder onze gewenste doelen te bereiken, is precies dat. Een verloren dag. En die komt nooit meer terug.

Bovendien, zoals reeds vermeld, onze voornaamste specialiteit is HET LEVENSDUUR VERLENGEN, en in veel gevallen ook letterlijk “de klok terug draaien” (daarom ook de naam van ons bedrijf en deze site). We zijn heel goed daar in en dat kunnen we natuurlijk bewijzen, al vanaf het begin (intake gesprek).

Met “levensduur verlengen” bedoelen we precies dat, letterlijk, en op de juiste en gezonde manier. Dat gebeurt met behulp van specifiek op persoon gerichte uitgebreide begeleiding, die kan beginnen na een door de klant volledig ingevulde anamnese (lijst met voorgeschiedenis en relevante omstandigheden/aandoeningen van de klant, samen met persoonlijke & lichamelijke data zoals leeftijd, gewicht, bloedgroep enz., die zeer doodzakelijk is voor het behalen van het door ons beloofde en door u gewenste behandeling resultaat), en op basis daarvan, een uitgebreide plan zal met uw (als klant) akkoord, in elkaar worden gezet, en uw behandeling kan beginnen.

Met “de klok terug draaien” op de eerste pagina, bedoelen we precies dat, letterlijk, dus verjongen.

Dat is in veel gevallen (ongeveer 95% van de mensen) best mogelijk. Natuurlijk we spreiden hier niet al onze professionele geheimen, maar we geven u wel een paar ideeën:

Iemand die zeer nalatig is met zijn leven geweest en door middel van roken(talloze giftige substanties erin plus de verslavende drug nicotine), drank, koffie(de verslavende drug coffeïne), en andere drugs, plus een ongezond eet/slaap/bewegingspatroon, zal een echte en reële verjonging effect ervaren en behouden, mits niet terug in het verkeerde leefpatroon vallen.

Zijn metabolische leeftijd (zijn echte leeftijd) kan worden vooraf gemeten met veel soorten apparaten, de meest populaire zijnde de weegschalen die ook metabolische leeftijd functie hebben. Na verloop van tijd ( ná de behandeling), dezelfde weegschaal zal een totaal andere (veel jongere) leeftijd laten zien, als de klant nauwkeurig onze adviezen heeft gevolgd.

Natuurlijk niet alleen maar wie zo nalatig is met zijn leven geweest kan en zal een reel verjongingseffect ervaren. Ook andere mensen, maar de eerst hier genoemde groep zal veel sterker verjongen dan anderen. Zijn metabolische leeftijd (de echte leeftijd) kan worden vooraf gemeten met veel soorten apparaten, de meest populaire zijnde de weegschalen die ook metabolische leeftijd functie hebben. Na verloop van tijd ( ná de behandeling), dezelfde weegschaal zal totaal andere (veel jongere) leeftijd laten zien, als de klant nauwkeurig onze adviezen heeft gevolgd.

ZEER BELANGRIJK te weten is dat de officiële leeftijd die men heeft (het lopend jaar minus het geboorte jaar die in uw paspoort staat) heeft TOTAAL NIETS met ons/u te maken.

De mens leeft, presteert (werk, privé enz.) en dood gaat NIET aan de hand van zijn officiële leeftijd, maar aan de hand van zijn biologische/metabolische leeftijd, die zijn/haar ECHTE leeftijd is. De mensen zijn allemaal verschillend. Ze verouderen op verschillende snelheden (heel vaak kan men al grijs worden als hij op HAVO zit, terwijl anderen zijn al 60 en nauwelijks een grijs haar hebben). Dat geldt ook bij het presteren (dag en.. ‘s nachts), op het werk, sport, tegen de (natuur)elementen kan, en ook wat betreft doodgaan. Onze officiële leeftijd heeft hier NIETS te zeggen en totaal geen invloed.

Onze officiële leeftijd is nodig voor maar 2 dingen: De Gemeente geboorte register (in geval dan een soortgelijk naam in uw gemeente voorkomt, om persoon wisseling te voorkomen), en voor de belasting. Verder, deze leeftijd is letterlijk gezegd geen moer waard. Als de officiële leeftijd, wat betreft onze leven en gezondheid, wel invloed zou hebben op wat betreft prestaties en levensduur en dood te beslissen, zouden dan ook regels erover ontdekt zijn tot nog toe geweest, die de mens zou hebben geholpen om de prestaties en dood van iemand te voorspellen, waardoor de mens zou precies de dag weten van zijn dood, wat dus NIET zo is. Soortgelijke regels bestaat niet, omdat onze officiële leeftijd stelt simpel gezegd totaal geen moer voor ons.

Dit is belangrijk te weten, omdat als men beseft dat zijn hele leven hangt af alleen maar van zijn biologisch(echte) leeftijd (en niet van zijn officieel leeftijd), zal hij daar iets aan doen om die te verbeteren en te verlengen.

Men is veel te betroken en bezig met zijn officiële leeftijd, zoveel dat zelfs bij sociale contacten op elk moment en elke leeftijd, de vraag “hoe oud ben je/bent u?” nooit ontbreekt, terwijl deze vraag is volkomen zinloos aangezien de officiële leeftijd heeft niets met de daarbij behorende mens, met zijn prestaties, leven of dood, maar niettemin die vraag word automatisch gesteld om een inschatting te maken betreffend het mogelijke aantal jaren die je met desbetreffende persoon kunt nog doorbrengen voordat hij niet meer is.

Omdat dit resterend aantal jaren die je wilt weten is 100% vooroordeel, en gebaseerd op 100% gebakken lucht (aangezien wat je hem vraag is zijn officiële leeftijd, terwijl zijn biologische leeftijd is wat telt, en wat, als enige, invloed op zijn prestaties, leven, en dood invloed heeft), en omdat zijn biologische leeftijd ie duidelijk op hem te lezen/zien (gezicht, beweging, sprak snelheid, snelheid begrip enz. enz.), vragen naar iemand leven is niet alleen maar irrelevant, maar volkomen tijdverlies, behalve als het gaat over bevooroordeelde wetten en regels op de werkvloer, die men verplicht mensen aan te nemen alleen maar binnen bepaalde leeftijd grenzen.

Mail ons naar: info@verjongingscentrum.nl of info@verjongingscenter.nl

U kunt ons ook hier benaderen: https://www.facebook.com/verjonging.centrum

Klik a.u.b. op die andere links boven op deze pagina, om de rest van de informaties te lezen, inclusief de prijs.

g

UA-73454746-1